Sexlegetøj til nordjyske priser

Søg

Fri fragt over kr. 399,-

Om Os

Om os

Lovetoplay er en webshop fra Nordjylland. Vores erfaring stammer fra mange år i udlandet, størstedelen af tiden i USA men også Kina, disse erfaringer vi har gjort os, samt de kontakter vi har fået, benytter vi os af, til at skaffe de bedste voksenlegetøj til en god pris, så vi ligeledes kan holde prisen på vores produkter nede.

Vi lever i en tid, hvor der er utroligt meget fokus på karrieren, og alt sammen for at fremme Danmark, hvilket også er fint. Men vi lever også i en tid hvor tallene for stress, depression m.m. aldrig har været så høje som de er. Fællesnævneren for os er ”leg”. Vi husker formentligt alle en tid, hvor fantasien og legen kunne sætte os fri. Vi vil gerne tilbage til det ord og den følelse. Selvom du er blevet voksen, skal der stadigvæk være plads og tid til at du kan lege. Vi forsøger løbende med denne webshop at tilføje nye produkter efter din smag. Derfor håber vi på, at du vil være med til at hjælpe os. Del vores side, og hjælp med at sprede budskabet om at leg er okay, og leg sætter hjernen fri. En orgasme bringer glæde og lykke, hvorfor ikke få mange af dem så?!

Vi vil løbende undersøge markedet og forsøge at tilføje de nyeste og bedste produkter. Det der er anderledes ved vores webshop, er at vi ikke sælger noget vores team ikke selv har testet. Men lad os endelig vide, hvis der er produkter I savner på vores shop eller andre kommentarer. Vi eksistere for jeres skyld, så hvis der er ting I ønsker forbedret vil vi rigtig gerne høre det, så vi kan handle på det.

God leg 😉